Producten

Productgroep

Klantenservice

 

Contactgegevens

Volg Verera.nl op FacebookVolg Verera.nl op Instagram

Verera.nl anatomie modellen & posters
De Ringmus 15
7609 WV ALMELO

Tel / WhatsApp: 06-24351878 (kantooruren 9.00 - 17.00 uur)

E-mail: info@verera.nl

KvK-nummer: 63694409
(Verera.nl is een handelsnaam van Verera vof)

BTW-nummer: NL855357733B01

IBAN: NL24RABO0138767726
(Rabobank)

BIC: RABONL2U


Algemene voorwaarden

Hier kun je onze algemene voorwaarden bekijken en/of downloaden (PDF). Klik op onderstaand PDF logo om het document te openen.


 

Privacybeleid

Hier kun je ons privacybeleid bekijken en/of downloaden (PDF). Klik op onderstaand PDF logo om het document te openen.


 

Klachten

Heb je een klacht? Bekijk dan onze aparte klachtenpagina.

 

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en dit via een e-mail naar info@verera.nl aan ons kenbaar te maken. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk terug te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. De kosten voor retour van je thuis naar Verera.nl nemen wij ook voor onze rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Verera.nl geretourneerd worden. Je kunt een RETOURNEREN formulier downloaden waar de gehele retourprocedure staat beschreven. Klik op onderstaand PDF logo om het document te openen. Als wij de producten in goede staat hebben ontvangen zullen wij vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening. 

Vragen over deze retourprocedure? Je kunt altijd bellen met onze klantenservice op 06-24351878 of een e-mail sturen naar info@verera.nl.


 

Belgische klanten

Belgische klanten die een BTW nummer hebben kunnen bij Verera.nl een BTW vrije factuur ontvangen. Vul dan op het scherm "Adresgegevens" in het veld "Opmerking" uw BTW nummer in en kies dan vervolgens bij betaalopties voor "AfterPay" of "Factuur". Je ziet dan op uw bestelbevestiging wel BTW vermeld maar wij passen dat aan in ons systeem en je ontvangt van ons, of van AfterPay, een BTW vrije factuur.

Betalen met AfterPay / Riverty

(Nederland en België)

Riverty voert voor Verera.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving MyRiverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacybeleid.

Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Voor het betalen via Riverty rekenen wij geen betaalkosten.