Producten

Productgroep

Geschiedenis

Verera.nl bestaat sinds 2010. Heel klein begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een winkel met meer dan 1500 producten, een volwaardige speler in de markt van anatomie modellen, posters, medische simulatoren en acupunctuur benodigdheden. Verera.nl is een handelsnaam van Verera vof. Raymond Vermaas is in 2010 gestart met Verera.nl als éénmanszaak maar in 2015 zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid en is de éénmanszaak omgezet in een vof. Renate Egberts is toegevoegd als mede-eigenaar. Wij krijgen regelmatig de vraag hoe de naam Verera is ontstaan. Het is eigenlijk niet meer dan een samenvoeging van een aantal lettergrepen van voor- en achternamen. Raymond Vermaas is van oorsprong fysiotherapeut, shiatsu-therapeut en ooracupuncturist maar heeft ook een (technische) IT-achtergrond. Vanaf het begin in 2010 zijn deze werkzaamheden met elkaar gecombineerd maar sinds december 2020 ligt de focus geheel op Verera vof.  

In 2015 is de handelsnaam Verera training & advies toegevoegd aan Verera vof. Verera training & advies geeft cursussen op het gebied van oorreflexologie (ooracupunctuur / ooracupressuur) op diverse locaties in het land. Dit is ook de reden waarom wij in de loop der jaren steeds meer acupunctuur benodigdheden zijn gaan verkopen in onze winkel. 

Inmiddels hebben wij een prima netwerk met betrouwbare en gerenommeerde leveranciers weten op te bouwen. Onze belangrijkste merken zijn: Erler-Zimmer, 3B Scientific, Cranstein Scientific en Heine Scientific. Van het merk Cranstein Scientific zijn wij zelfs de enige aanbieder in Nederland. Ook hebben wij een aantal posters vertaald naar Nederlands / Latijn en uitgebracht onder onze eigen merknaam Verera.nl. Deze posters zijn uniek en nergens anders te koop. Het streven is om ook andere, Engelstalige en/of Duitstalige, posters te gaan vertalen en uit te gaan brengen onder onze eigen naam.

Ons motto is:

"Verera.nl laat u de anatomie van het menselijk lichaam beter begrijpen..."