Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Boven € 150,00 GRATIS verzenden
Snelle levering
GRATIS retourneren
filter_list

Filter

Acupunctuur naalden en dry needling naalden zijn er in vele soorten en maten. Naalden met kunststof handvat, koperen handvat, met of zonder siliconen laagje, met of zonder buisjes (tube), zeer veel verschillende diktes en lengtes, etc. Verera.nl heeft het (bijna) allemaal.

Dry needling

Dry needling is een techniek die vaak wordt toegepast binnen de fysiotherapie. Met dry needling wordt er een 'droge' naald, dus zonder vloeistof, in een triggerpoint gebracht. Een triggerpoint is een knoop in de spier die vaak pijn veroorzaakt. Triggerpoints zijn meer dan eens de bron van pijn in gewrichten, die wordt aangezien voor artritis, pees- of slijmbeursontsteking of letsel aan de gewrichtsbanden. Wanneer een spier geprikt wordt met dry needling, dan raakt deze snel en langdurig ontspannen. Een dry needling-behandeling moet de triggerpoints uitschakelen, zodat pijnklachten afnemen. Voor dry needling worden over het algemeen naalden met een buisje gebruikt. Ook voor triggerpoints posters of dry needling naalden ben je bij Verera.nl aan het juiste adres.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Ook voor acupunctuur, ooracupunctuur, auriculotherapie, acupressuur of dry needling materialen bent u bij Verera.nl aan het juiste adres.