Anatomiemodellen

Acupunctuur
(man-70 cm)

TOP acupunctuur / meridianen model van zeer hoge kwaliteit. Dit mannelijke model is 70cm hoog en alle 396 punten zijn in het model gegraveerd. Iedere meridiaan heeft zijn eigen kleur en de naam van de meridiaan is afgekort in het Engels dus bijvoorbeeld SP3 = spleen 3 (milt 3), KI14 = kidney 14 (nier 14), etc. Het model is gemaakt van hard en hoogwaardig kunststof.
Acupunctuur<br/>(man-70 cm)

Acupunctuur
(man-70 cm)

€ 189,00

Acupunctuur
(vrouw-70 cm)

TOP acupunctuur / meridianen model van zeer hoge kwaliteit. Dit vrouwelijke model is 70cm hoog en alle 396 punten zijn in het model gegraveerd. Iedere meridiaan heeft zijn eigen kleur en de naam van de meridiaan is afgekort in het Engels dus bijvoorbeeld SP3 = spleen 3 (milt 3), KI14 = kidney 14 (nier 14), etc. Het model is gemaakt van hard en hoogwaardig kunststof.
Acupunctuur<br/>(vrouw-70 cm)

Acupunctuur
(vrouw-70 cm)

€ 189,00

Wervelkolom
(38 cm)

Dit prachtige anatomiemodel van de wervelkolom en het bekken is op 1/2 ware grootte (38 cm) en wordt geleverd met een statief waar hij op kan staan. Het model is ook goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom<br/>(38 cm)

Wervelkolom
(38 cm)

€ 49,90

Wervelkolom met femurkoppen
(90 cm)

Wervelkolom model met femurkoppen (afneembaar) van prima kwaliteit (incl. ruggenmerg, spinale zenuwen en hernia L3-L4). Het is een flexibele wervelkolom waarmee alle natuurlijke bewegingen kunnen worden nagebootst. Het model is op ware grootte (90 cm) en wordt geleverd met een statief waar hij aan kan hangen en is goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met femurkoppen<br/>(90 cm)

Wervelkolom met femurkoppen
(90 cm)

€ 99,90

Wervelkolom met femurkoppen
(83 cm)

Wervelkolom model met femurkoppen van topkwaliteit. Het model is 83 cm hoog, zeer flexibel en laat heel goed en gedetailleerd de wervels, het bekken, hernia L3-L4, het ruggenmerg en de spinale zenuwen zien. Het anatomiemodel wordt geleverd met een statief waar hij aan kan hangen of mee aan de muur bevestigd kan worden en is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met femurkoppen<br/>(83 cm)

Wervelkolom met femurkoppen
(83 cm)

€ 189,00

Wervelkolom met origo / insertie
(83 cm)

Wervelkolom model met femurkoppen en origo / insertie van topkwaliteit. Het wervelkolom model is 83 cm hoog, zeer flexibel en laat heel goed en gedetailleerd het ruggenmerg, de spinale zenuwen, hernia L3-L4 en de aanhechtingen van de skeletspieren zien. Alle spieren zijn genummerd en er wordt een namenlijst meegeleverd. Het anatomiemodel wordt geleverd met een statief waar hij aan kan hangen of mee aan de muur bevestigd kan worden en is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met origo / insertie<br/>(83 cm)

Wervelkolom met origo / insertie
(83 cm)

€ 229,00

Wervelkolom met ribbenkast
(83 cm)

Wervelkolom model met ribbenkast en femurkoppen van topkwaliteit. Het wervelkolom model is 83 cm hoog, zeer flexibel en laat heel goed en gedetailleerd het ruggenmerg, de spinale zenuwen, hernia L3-L4 en de ribbenkast zien. Het anatomiemodel wordt geleverd met een statief waar hij aan kan hangen of mee aan de muur bevestigd kan worden en is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met ribbenkast<br/>(83 cm)

Wervelkolom met ribbenkast
(83 cm)

€ 399,00

Wervelkolom met femurkoppen
(didactisch, gekleurd 90 cm)

Didactisch, gekleurd wervelkolom model met femurkoppen (afneembaar) van prima kwaliteit (incl. ruggenmerg, spinale zenuwen en hernia L3-L4). Het is een flexibele wervelkolom waarmee alle natuurlijke bewegingen kunnen worden nagebootst. Het bekken kan er volledig afgehaald worden. Het model is op ware grootte (90 cm) en wordt geleverd met een statief waar hij aan kan hangen en is goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met femurkoppen<br/>(didactisch, gekleurd 90 cm)

Wervelkolom met femurkoppen
(didactisch, gekleurd 90 cm)

€ 129,90

Cervicale wervelkolom
(12x12x32 cm)

Anatomiemodel van de cervicale wervelkolom op ware grootte, inclusief spinale zenuwen en bloedvaten (12x12x32 cm). Dit wervelkolom model wordt geleverd op een standaard en is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Cervicale wervelkolom<br/>(12x12x32 cm)

Cervicale wervelkolom
(12x12x32 cm)

€ 39,90

Hernia lumbale wervelkolom

Hernia model van de lumbale wervelkolom. Dit model heeft 3 lumbale wervels (waarvan 1 tussenwervelschijf met een hernia), ruggenmerg en uittredende ruggenmergzenuwen. Dit model wordt geleverd met een standaard en is zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Hernia lumbale wervelkolom

Hernia lumbale wervelkolom

€ 54,90

Lumbale wervelkolom / heiligbeen

Anatomiemodel van de lumbale wervelkolom en het heiligbeen (os sacrum) op ware grootte, inclusief hernia. Het heiligbeen kan aan de achterzijde open worden gemaakt waardoor dit model heel mooi laat zien hoe de ruggenmergzenuwen door het heiligbeen lopen. Het anatomiemodel wordt geleverd inclusief standaard.
Lumbale wervelkolom / heiligbeen

Lumbale wervelkolom / heiligbeen

€ 44,90

Bekken + lumbale wervelkolom
(mini, 17x12 cm)

Mini anatomiemodel van het bekken en de lumbale wervelkolom, inclusief spinale zenuwen en hernia (17x12cm). Dit bekken / lumbale wervelkolom model wordt geleverd op een standaard. Het anatomiemodel staat los op de standaard zodat hij alle kanten op kan worden gedraaid.
Bekken + lumbale wervelkolom<br/>(mini, 17x12 cm)

Bekken + lumbale wervelkolom
(mini, 17x12 cm)

€ 29,90
shop powered by myShop.com