Anatomiemodellen

Oog
(6-delig - doorsnede 10cm)

Dit zeer gedetailleerde 6-delige oogmodel (4x ware grootte) is van hoge kwaliteit en wordt geleverd met een leerkaart en het model staat op een standaard. De volgende anatomische structuren zijn duidelijk te onderscheiden bij dit anatomiemodel: hoornvlies (cornea), iris, netvlies (retina), lens, oogspieren en oogzenuw. Het model is van de standaard af te halen.
Oog<br/>(6-delig - doorsnede 10cm)

Oog
(6-delig - doorsnede 10cm)

€ 69,90

Oog
(6-delig - doorsnede 15cm)

Dit zeer gedetailleerde 6-delige oogmodel (6x ware grootte) is van hoge kwaliteit en het model staat op een standaard. De volgende anatomische structuren zijn duidelijk te onderscheiden bij dit anatomiemodel: hoornvlies (cornea), iris, netvlies (retina), lens, oogspieren en oogzenuw. Het model is van de standaard af te halen.
Oog<br/>(6-delig - doorsnede 15cm)

Oog
(6-delig - doorsnede 15cm)

€ 119,90

Oog hoornvliesaandoeningen
(13x8x14 cm)

Dit zeer gedetailleerde oogmodel met hoornvliesaandoeningen is van hoge kwaliteit. De volgende hoornvliesaandoeningen (verwisselbaar) zijn te onderscheiden: normaal hoornvlies, bulleuze keratopathie (verdikt hoornvlies), hoornvliesdystrofie van Fuchs, keratoconus (kegel). Het model wordt geleverd op een witte, kunststof, standaard en inclusief een geplastificeerde leerkaart.
Oog hoornvliesaandoeningen<br/>(13x8x14 cm)

Oog hoornvliesaandoeningen
(13x8x14 cm)

€ 69,90
shop powered by myShop.com