Anatomiemodellen

Voet / enkel

Gedetailleerd anatomiemodel van de botten van de voet en enkel op ware grootte. Een prachtig sieraad op uw bureau en tevens handig bij uitleg aan studenten / patiënten / cliënten. Dit model wordt geleverd op een witte standaard. Het voetmodel staat los op de standaard zodat hij alle kanten op kan worden gedraaid.
Voet / enkel

Voet / enkel

€ 39,90

Voet met spieren, pezen en retinacula

Zeer gedetailleerd anatomiemodel van de voet met spieren, pezen en retinacula. Het model wordt geleverd op een standaard en met een geplastificeerde leerkaart (Latijn, Duits, Engels). Het model is van de standaard af te halen. De volgende structuren worden weergegeven:
- m. flexor digitorum longus
- m. tibialis posterior
- m. flexor hallucis longus
- m.peroneus longus
- m. peroneus brevis
- m. extensor hallucis longus
- m. extensor digitorum longus
- m. tibialis anterior
- retinaculum musculorum peroneorum superius
- retinaculum extensorum inferius
- m. soleus
- m. flexor digitorum brevis
Voet met spieren, pezen en retinacula

Voet met spieren, pezen en retinacula

€ 129,90

Voet
(normale voet)

Zeer gedetailleerd anatomiemodel van de oppervlakkige structuren van een normale voet (26 x 10,5 x 13,5 cm). De mediale rand van de voet en het onderbeen (dwarsdoorsnede) is open zodat de botten, ligamenten, spieren, zenuwen goed zichtbaar zijn. Een prachtig sieraad op uw bureau en tevens handig bij uitleg aan studenten / patiënten / cliënten. Dit model wordt geleverd met een uitgebreide, dubbelzijdige, leerkaart (Duits, Latijn, Engels) van zowel de anatomische structuren van de voet als een dwarsdoorsnede van het onderbeen.
Voet<br/>(normale voet)

Voet
(normale voet)

€ 74,90

Voet
(platvoet)

Zeer gedetailleerd anatomiemodel van de oppervlakkige structuren van een platvoet (pes planus) (26 x 10,5 x 13,5 cm). De mediale rand van de voet en het onderbeen (dwarsdoorsnede) is open zodat de botten, ligamenten, spieren, zenuwen goed zichtbaar zijn. Een prachtig sieraad op uw bureau en tevens handig bij uitleg aan studenten / patiënten / cliënten. Dit model wordt geleverd met een uitgebreide, dubbelzijdige, leerkaart (Duits, Latijn, Engels) van zowel de anatomische structuren van de voet als een dwarsdoorsnede van het onderbeen.
Voet<br/>(platvoet)

Voet
(platvoet)

€ 74,90

Voet
(holvoet)

Zeer gedetailleerd anatomiemodel van de oppervlakkige structuren van een holvoet (pes cavus) (24,5 x 10,5 x 13,5 cm). De mediale rand van de voet en het onderbeen (dwarsdoorsnede) is open zodat de botten, ligamenten, spieren, zenuwen goed zichtbaar zijn. Een prachtig sieraad op uw bureau en tevens handig bij uitleg aan studenten / patiënten / cliënten. Dit model wordt geleverd met een uitgebreide, dubbelzijdige, leerkaart (Duits, Latijn, Engels) van zowel de anatomische structuren van de voet als een dwarsdoorsnede van het onderbeen.
Voet<br/>(holvoet)

Voet
(holvoet)

€ 74,90

Voetmodellen
(normale voet, platvoet en holvoet)

Anatomiemodellen van de oppervlakkige structuren van een normale voet, platvoet en holvoet. De modellen zijn ook apart verkrijgbaar (prductnummer EZM230, EZM231, EZM232). Deze modellen worden geleverd met een uitgebreide beschrijving (leerkaart).
Voetmodellen<br/>(normale voet, platvoet en holvoet)

Voetmodellen
(normale voet, platvoet en holvoet)

€ 209,00

Mini voetmodellen
(normale voet, platvoet en holvoet)

Anatomiemodellen van de oppervlakkige structuren van een normale voet, platvoet en holvoet (ongeveer 12 x 5 x 6 cm). De mediale rand van de modellen zijn open zodat de botten, ligamenten, spieren, zenuwen en andere anatomische structuren goed zichtbaar zijn. Een prachtig sieraad op uw bureau en tevens handig bij uitleg aan studenten / patiënten / cliënten. Deze modellen worden geleverd met een uitgebreide beschrijving (leerkaart).
Mini voetmodellen<br/>(normale voet, platvoet en holvoet)

Mini voetmodellen
(normale voet, platvoet en holvoet)

€ 89,90
shop powered by myShop.com