Anatomiemodellen

Hart
(2-delig, 14x8x8 cm)

Dit zeer gedetailleerde 2-delige anatomiemodel van het hart is op ware grootte. Wanneer de voorkant eraf wordt gehaald is de binnenkant van het hart zichtbaar (de atria, ventrikels en kleppen). Aan de buitenkant zijn alle grote en kleinere slagaderen en aderen goed zichtbaar. Het model wordt geleverd op een witte, kunststof, standaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart.
Hart<br/>(2-delig, 14x8x8 cm)

Hart
(2-delig, 14x8x8 cm)

€ 64,90

Hart met bypasses
(2-delig, 14x8x8 cm)

Dit zeer gedetailleerde 2-delige anatomiemodel van het hart met 3 bypasses / omleidingen is op ware grootte. Wanneer de voorkant eraf wordt gehaald is de binnenkant van het hart zichtbaar (de atria, ventrikels en kleppen). Aan de buitenkant zijn alle grote en kleinere slagaderen, aderen en omleidingen (bypasses) goed zichtbaar. Het model wordt geleverd op een witte, kunststof, standaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart.
Hart met bypasses<br/>(2-delig, 14x8x8 cm)

Hart met bypasses
(2-delig, 14x8x8 cm)

€ 69,90

Hart met prikkelgeleidingssysteem
(2-delig, 14x8x8 cm)

Dit zeer gedetailleerde 2-delige anatomiemodel van het hart met prikkelgeleidingssysteem is op ware grootte. Wanneer de voorkant eraf wordt gehaald is de binnenkant van het hart zichtbaar (de atria, ventrikels en kleppen). Aan de buitenkant zijn alle grote en kleinere slagaderen en aderen goed zichtbaar. Het model wordt geleverd op een witte, kunststof, standaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart.
Hart met prikkelgeleidingssysteem<br/>(2-delig, 14x8x8 cm)

Hart met prikkelgeleidingssysteem
(2-delig, 14x8x8 cm)

€ 74,90
shop powered by myShop.com