Anatomiemodellen

Heupgewricht

Anatomiemodel van het heupgewricht op ware grootte. Dit model geeft niet alleen de botstructuren weer maar laat ook de ligamentaire verbindingen rondom het heupgewricht zien. Natuurlijke bewegingen kunnen hiermee gesimuleerd worden. Dit heupmodel wordt geleverd op een standaard. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Heupgewricht

Heupgewricht

€ 39,90

Heupgewricht met ligamenten
(mini, 12x10x20cm)

Mini heupgewricht anatomiemodel met ligamenten. Het model wordt geleverd op een standaard en op de standaard is ook een dwarsdoorsnede van het heupgewricht te zien. Afmeting is ongeveer de helft van de ware grootte: 12x10x20cm.
Heupgewricht met ligamenten<br/>(mini, 12x10x20cm)

Heupgewricht met ligamenten
(mini, 12x10x20cm)

€ 44,90

Heupgewricht

Heupgewricht anatomiemodel op ware grootte van zeer goede kwaliteit. Het anatomie model is volledig flexibel en alle anatomische bewegingen kunnen nagebootst worden: abductie, adductie, anteversie, retroversie, exorotatie en endorotatie. Het heupgewricht model wordt geleverd op een standaard maar is ook van de standaard af te halen.
Heupgewricht

Heupgewricht

€ 79,90

Heupgewricht met spieren

Heupgewricht anatomiemodel met spieren op ware grootte van zeer goede kwaliteit. Het model wordt geleverd op een witte, kunststof, standaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart. De volgende anatomische structuren zijn terug te vinden:
- m. gluteus medius
- m. gluteus minimus
- gewrichtskapsel
- dijbeen (femur)
- os pubis
- os ischii
- os ilium
- m. psoas major
- m. iliacus
- m. gemellus superior
- m. piriformis
- m. obturatorius internus
- m. gemellus inferior
- m. piriformis
Heupgewricht met spieren

Heupgewricht met spieren

€ 89,90
shop powered by myShop.com