Laerdal Little Anne stapelbaar (6 stuks)

Laerdal Little Anne stapelbaar (6 stuks)

Productnummer: LAERLA6PD
Voorraad: op voorraad
Merk: Laerdal
Opmerking: levering binnen 2 tot 5 werkdagen rechtstreeks vanaf onze leverancier.
Verzendkosten:   € 0,00
Prijs: €  1.899,00
Excl. BTW: €  1.569,42

Productomschrijving

Laerdal Little Anne stapelbare reanimatiepoppen. Deze set bestaat uit 6 poppen, donkere huidskleur.

De Little Anne stapelbare reanimatiepop maakt gebruik van innovatie die de trainingskwaliteit verbetert. Het stapelbare model is gemakkelijk te vervoeren in de trolley. Daarnaast besparen de stapelbare reanimatie poppen een hoop opslagruimte en zijn ze gemakkelijk schoon te houden omdat je de pop volledig kan demonteren. De Little Anne stapelbare reanimatiepop gebruikt een bladveer onder de borstplaat om de reanimatie natuurlijker aan te laten voelen. De pop heeft een realistische anatomie en herkenningspunten. Door het hoofd achterover te kantelen, de kinlift toe te passen en de "jaw thrust" te gebruiken leren de studenten alle handelingen voor reanimatie van een echt slachtoffer op de juiste manier toe te passen. Bovendien toont de reanimatiepop een zichtbare borststijging waardoor de beademing goed zichtbaar is. Afmeting: 64x37x22 cm, gewicht: 2 kg.

Laerdal QCPR-trainingsapp

De feedback wordt duidelijk weergegeven in de vernieuwde versie van de Laerdal QCPR trainingsapp. Je kunt de app downloaden op een apparaat naar keuze (tablet of telefoon). De pop maakt verbinding met de trainingsapp via de Bluetooth-functie. Nadat de pop eenmaal is verbonden, zal deze in de toekomst automatisch verbinding maken. Je tot 6 verschillende soorten poppen combineren tijdens de training en ze tegelijkertijd in de app monitoren. De app geeft real-time feedback die je kunt gebruiken om de kwaliteit van de reanimatie en beademingstoediening te verbeteren.

Wat krijgt u geleverd?

- 6x stapelbare Little Anne reanimatiepoppen donkere huidskleur
- 6x gezichtshuiden
- 1x gebruikershandleiding
- 12x AA-Batterijen (niet oplaadbaar)
- 24x sanitaire doekjes
- 1x trolley
- 60x luchtwegfilters*

* Luchtwegfilters: de lucht gaat door het filter, waardoor niet-verontreinigde lucht in de longen komt. Het filter voorkomt dat je de luchtwegen na elk gebruik moet vervangen. Na afloop van de training kun je de luchtwegen in de pop behouden, deze hoeven pas na de geschatte levensduur (ca. 3 maanden) te worden vervangen. Het enige wat je na afloop van de training hoeft te vervangen is het filter.