Gynaecologisch trainingsmodel

Gynaecologisch trainingsmodel

Productnummer: EZLM110
Voorraad: op voorraad
Merk: Erler-Zimmer
Opmerking: levering binnen 2 tot 5 werkdagen rechtstreeks vanaf onze leverancier.
Verzendkosten:   € 0,00
Prijs: €  5.299,00
Excl. BTW: €  4.379,34

Productomschrijving

Dit model maakt het aanleren van basis gynaecologische onderzoeken mogelijk. Het is ideaal voor het opleiden van artsen en medische studenten. De beweegmogelijkheden zijn niet alleen geschikt voor gynaecologen, maar ook voor huisartsen.

Eigenschappen:

- Voor de uitwendige geslachtsorganen en de buikbedekking is speciaal zacht materiaal gebruikt, dat een realistische simulatie van het bimanuele onderzoek (inwendig en uitwendig onderzoek) en het rectaal onderzoek mogelijk maakt.
- Alle baarmoeders zijn verwisselbaar, zodat met het model realistische onderzoeksomstandigheden zoals baarmoederhalspijn kunnen worden gesimuleerd.
- Interne geslachtsorganen zoals baarmoeder en eierstokken zijn aanwezig in normale en abnormale toestand. Onderzoek van de overeenkomstige pathologieën (baarmoedermyoom, endometrium myoom (vleesboom), cyste van de eierstokken, hydrosalpinx (afgesloten eileider gevuld met vocht), etc.) kan worden geoefend door de baarmoeder te veranderen. De baarmoeders kunnen snel en eenvoudig worden verwisseld.
- De grootte van eierstokcysten en hydrosalpinx kan worden aangepast aan de gewenste grootte en textuur door op te blazen met lucht, waardoor realistische oefeningen mogelijk zijn.
- De simulator kan worden gebruikt voor het oefenen van vaginoscopie, sonderen, cytologie zoals het nemen van een uitstrijkje.
- De genitale eenheid kan eenvoudig worden losgemaakt voor reiniging en onderhoud of om deze indien nodig te vervangen.

Verwisselbare baarmoeders:

- Normale baarmoeder
- Zwangere baarmoeder in een vroeg stadium
- Baarmoeder fibroom 1 (in spierweefsel)
- Baarmoeder fibroom 2 (onder baarmoederslijmvlies)
- Ovariumcyste 1 (formaat pingpongbal)
- Eierstokcyste 2 (formaat tennisbal)
- Hydrosalpinx

Pomp voor lucht inflatie wordt meegeleverd.