Prestan AED Trainer Plus

Prestan AED Trainer Plus

Productnummer: AEDT2
Voorraad: op voorraad
Merk: Prestan
Opmerking: levering binnen 2 tot 5 werkdagen rechtstreeks vanaf onze leverancier. Adviesprijs: € 361,29
Verzendkosten:   € 0,00
Prijs: €  359,00
Excl. BTW: €  296,69

Productomschrijving

De universele Prestan AED Trainer Plus is een eenvoudig te bedienen en hoogkwalitatief apparaat. De afmeting en het gewicht zijn vergelijkbaar met een echte AED voor een realistische trainingservaring. Protocollen kunnen zowel met als zonder (optionele) afstandsbediening worden ingesteld. De Prestan AED Trainer Plus heeft de volgende eigenschappen:

TAAL
Standaard: Nederlands / Engels
Optioneel: Frans / Engels of Duits / Engels

VEELZIJDIG
De Prestan AED Trainer Plus heeft veel functies van een groot aantal AED’S geïntegreerd waardoor dit een perfecte keuze is om te demonstreren hoe een AED werkt, ongeacht het merk AED dat uw cursisten in de praktijk moeten gebruiken. Cursisten leren zowel vol- als halfautomatische AED-versies aan, evenals het gebruik van dezelfde elektrodenpads bij reanimatie voor volwassenen en kinderen.

FUNCTIONEEL
Handig lichtgewicht ontwerp, tweetalig, 5 schok-scenario’s, volumeregeling en pauzemogelijkheid, keuze voor reanimatiemetronoom aan of uit, keuze voor beademingsinstructie aan of uit. Een optionele afstandsbediening is los verkrijgbaar.

VOORDELIG
Voordelig geprijsd voor het budget van elke instructeur. De softwaremodule bevat niet alleen de talen maar maakt ook eenvoudige updates van richtlijnen mogelijk mochten deze in de toekomst veranderen. U hoeft geen nieuwe trainer aan te schaffen met nieuwe richtlijnen, enkel de module te vervangen.

PRAKTISCH
De elektroden hebben een ingebouwde schakelaar (Pad Sensing System) die geactiveerd wordt wanneer de trainingselektroden zijn bevestigd op de pop. Hierdoor gaat de AED-Trainer automatisch verder in het protocol. Lijm op siliconen in combinatie met de schuimstructuur zorgen ervoor dat de elektroden gemakkelijk bevestigd en verwijderd kunnen worden. De pads zijn te gebruiken op alle oefenpoppen.

LEVERING OMVAT:
- 1 Prestan AED Trainer Plus
- 1 universele set trainingselektroden
- 1 nylon draagtas AED Trainer Plus
- Gebruiksinstructies

Bekijk hier een korte video: