Gynaecologisch trainingsmodel voor episiotomie en hechtingen, donker

Gynaecologisch trainingsmodel voor episiotomie en hechtingen, donker

Productnummer: 3BP95D
Voorraad: op voorraad
Merk: 3B Scientific
Opmerking: levering binnen 2 tot 5 werkdagen rechtstreeks vanaf onze leverancier.
Verzendkosten:   € 0,00
Prijs: €  319,00
Excl. BTW: €  263,64

Productomschrijving

Verloskundige simulatie (donker) om klinische vaardigheden te verbeteren: de episiotomie- en hechtdraadtrainer biedt realistische hulp bij het oefenen met het verzorgen en sluiten van geboorteblessures na vaginale bevallingen. Het medisch personeel (verloskundigen en gynaecologen) dient continu getraind te worden in het diagnosticeren en verzorgen van geboorteblessures. Met deze trainer kan het verzorgen van de volgende geboorteblessures geoefend en gedemonstreerd worden:
- Mediane episiotomie
- Mediolaterale episiotomie
- Laterale episiotomie
- Vaginale scheur
- Labiale scheur

Om het verzorgen en sluiten van deze geboortewonden zo realistisch mogelijk te maken, kunnen de volgende spierstructuren in het perineale gebied gepalpeerd en gehecht worden:
- m. sfincter ani externus (buitenste anale sluitspier)
- m. transversus perinei superficialis
- m. bulbospongiosus
Spier- en huidlagen kunnen afzonderlijk worden gehecht.

Elke snede kan meerdere keren worden gehecht; door de procedure te herhalen, leren de studenten verloskunde over professioneel wondbeheer. De hechttechniek kan worden vastgelegd en beoordeeld door de trainers zodat studenten zich kunnen verbeteren, waarna de studenten weer kunnen oefenen nadat de hechtingen zijn verwijderd. Het materiaal dat is gebruikt voor de simulatie van het weefsel voelt realistisch aan en is gemakkelijk schoon te houden. De complete trainer neemt in opbergruimte niet veel ruimte in beslag. De verstelbare houder voor het gesimuleerde weefsel staat stevig op de tafel zonder weg te glijden. Het inzetstuk kan uit de houder worden gehaald en vervolgens liggend op tafel worden bewerkt. Latexvrij materiaal op siliconenbasis.