Decubitus behandeling simulator

Decubitus behandeling simulator

Productnummer: 3BP15
Voorraad: op voorraad
Merk: 3B Scientific
Opmerking: levering binnen 2 tot 5 werkdagen rechtstreeks vanaf onze leverancier.
Verzendkosten:   € 0,00
Prijs: €  779,00
Excl. BTW: €  643,80

Productomschrijving

Met deze decubitustrainer kunnen studenten verpleegkunde en geneeskunde kennis maken met professionele beoordeling (onderzoek, meting en beschrijving), wondverzorging en verbandtechnieken in verschillende stadia van decubitus. Deze training kan de standaarden voor het herkennen en verzorgen van decubitus bij echte patiënten aanzienlijk verbeteren.

Het materiaal van de decubitustrainer is flexibel en kan helpen bij een realistische training bij het verwisselen en aantrekken van verband- en verbandmiddelen, die een belangrijk onderdeel vormen van verpleging en wondverzorging. Op de trainer worden de volgende decubitusstadia weergegeven:

- Decubitus graad 1 (trochanter major - rechts)
Op de trochanter major is een decubitus graad 1 te zien: er is roodheid, maar de huid is intact.

- Decubitus graad 2 (billen - rechts)
In het heiligbeengebied (os sacrum) is gedeeltelijk huidverlies zichtbaar: de buitenhuid (epidermis) vertoont tekenen van beschadiging die zich uitstrekt tot in de dermis (corium). Het getoonde oppervlakkige decubitus kan zich manifesteren door het ontstaan ​​van blaren en schaafwonden.

- Decubitus graad 3 (billen - links)
Linksonder in de billen is decubitus graad 3 te zien: te herkennen aan het verlies van alle huidlagen, met beschadiging van het onderhuidse weefsel, tot aan necrose. Dit is te herkennen aan de zwarte verkleuring in het wondgebied.

- Decubitus graad 4 (trochanter major - links, heiligbeen)
Een uitgesproken graad 4 decubitus wordt gepresenteerd op de trochanter major (trochanter major) en op het heiligbeen (os sacrum): alle huidlagen en spierfascia zijn vernietigd. Necrotische gebieden zijn zwart gemarkeerd. De spieren en botgebieden onder deze laag worden ook aangetast. Deze schade kan necrotisch worden. Ook ondersteunende structuren zoals pezen, ligamenten of gewrichtsstructuren kunnen worden aangetast. Min of meer uitgebreide pocketformaties zijn ook te zien.

Levering inhoud:
- Decubitustrainer
- Draagtas

Download hier de handleiding van dit model: