Anatomie model bekken man met organen, 7-delig

Anatomie model bekken man met organen, 7-delig

Productnummer: 3BH21-3
Voorraad: op voorraad
Merk: 3B Scientific
Opmerking: levering binnen 2 tot 5 werkdagen rechtstreeks vanaf onze leverancier.
Verzendkosten:   € 0,00
Prijs: €  739,00
Excl. BTW: €  610,74

Productomschrijving

Anatomie model van het mannelijk bekken met organen (7-delig) laat tot in detail zien hoe de botten, ligamenten, vaten en zenuwen alsook de bekkenbodemspieren en de uitwendige geslachtsorganen met elkaar verbonden zijn. De rechterkant van de externe anale sluitspier, de m. ischiocavernosus, de m. transversus perinei profundus en superficialis en de m. bulbospongiosus kunnen samen worden verwijderd.

Het rectum, de blaas, de prostaat en de penis kunnen ook worden verwijderd en op middenniveau in twee helften worden gesplitst. De botstructuren zijn met magneten verbonden en kunnen daardoor gemakkelijk uit elkaar worden gehaald. De huid en de fascia van de penis zijn gedeeltelijk verwijderd zodat de vaten en zenuwen zichtbaar zijn. Een deel van de huid in het gebied van het scrotum en de zaadstreng is ook verwijderd. De testikels en bijbal zijn ook zichtbaar. Aan de linkerkant is de zaadstreng in lagen geopend en aan de rechterkant zijn de m. cremaster en fascia spermatica interna blootgelegd.

De rechterhelft van het bekken toont secties van de gemeenschappelijke, externe en interne iliacale slagaders en de gemeenschappelijke en externe iliacale aders, wat hun positie ten opzichte van elkaar aantoont. De plexus sacralis, de n. ischiadicus, de n. pudendus, de n. dorsalis penis, de nn. scrotales anteriores, de nn. perineales en de nn. annales inferiores en de ductus deferens worden getoond. Het model laat de volgende botten en ligamenten zien: zowel heupbeenderen, schaambeenderen, heiligbeen en stuitbeen als de vijfde lendenwervel met tussenwervelschijf. Door de vijfde lendenwervel, het heiligbeen en het stuitbeen is een middengedeelte geplaatst, zodat het bekken in twee helften kan worden gesplitst. Dit betekent dat een deel van de cauda equina ook zichtbaar is in het wervelkanaal. De linkerhelft van de vijfde lendenwervel kan worden verwijderd. De volgende ligamenten worden getoond:
- lig. inguinale
- lig. sacrotuberale
- lig. sacrospinale
- lig. sacroiliaca anteriora
- lig. iliolumbale
- lig. longitudinale anterius
- lig. supraspinale, - lig. sacroiliacum interosseum
- lig. sacroiliacum posterius
- lig. sacrococcygeum laterale
- lig. sacrococcygeum posterius superficiale et profundum
- membrana obturatoria
- lig. lacunare

GRATIS ANATOMIE APPElk origineel 3B Scientific® anatomiemodel geeft u direct toegang tot zijn digitale tweeling op uw smartphone, tablet of desktopapparaat.

Hier is alles wat u kunt doen met de 3B Smart Anatomy-app:

1. Draai uw digitale model en zoom in en uit

2. Geef hotspots en hun anatomische structuren weer

3. Augmented Reality (AR)-functie start uw virtuele anatomiemodel

4. Anatomie quiz-functie om uw anatomische kennis te testen en te verbeteren met directe resultaten en eindscore-evaluatie

5. Tekenfunctie waarmee afbeeldingen kunnen worden aangepast met de functie voor opslaan en delen

6. Handige notes-functie om u te helpen bij uw persoonlijke leerproces

7. Mogelijkheid om zowel mannelijke als vrouwelijke anatomie te leren

8. Gemakkelijke toegang tot 3D-inhoud, zowel online als offline

9. Beschikbaar in 11 talen (o.a. Engels, Duits, Frans)

Scan om te beginnen de QR-code op uw 3B Scientific® anatomisch model, download de nieuwe 3B Smart Anatomy-app en stap in de virtuele wereld van de anatomie van het menselijk lichaam.