Hartkatheterisatie simulator

Hartkatheterisatie simulator

Productnummer: 3B1017260
Voorraad: op voorraad
Merk: Life/form®
Opmerking: levering binnen 2 tot 5 werkdagen rechtstreeks vanaf onze leverancier.
Verzendkosten:   € 0,00
Prijs: €  2.249,00
Excl. BTW: €  1.858,68

Productomschrijving

Train de diverse technieken voor centraal veneuze katheterisatie met deze hartkatheterisatie simulator. Alle geschikte oriëntatiepunten zijn voelbaar voor realistische identificatie van inbrengplaatsen.

De synthetische huid kan van de schouder worden verwijderd om het spierstelsel en de locatie van aders, slagaders en andere oriëntatiepunten te onthullen.

Met de huid op zijn plaats, kunt u de naald daadwerkelijk inbrengen. De tactiele sensatie is zeer realistisch. Kunstbloed wordt aangesloten om de juiste plaats van de naald te bevestigen wanneer er "bloed" uit de naald stroomt, net als het echte werk.

Veneuze katheters kunnen op hun plaats worden gebracht zodra de introducer correct is ingebracht. Gebruik van een Swan-Ganz-katheter is mogelijk. Huid en aderen zijn bestand tegen herhaaldelijk prikken. De huid en aders zijn na slijtage gemakkelijk te vervangen.

Oefen ook:
- Juiste verzorging van de prikplaats en parenterale toediening van vloeistoffen
- Het meten van de centrale veneuze druk
- Verbandtechnieken

Deze simulator wordt geleverd inclusief vloeistoftoevoerzakken, vervangbare huid, afdichtmiddel voor slangen, naalden, een liter kunstbloed, een gebruiksaanwijzing en een harde draagtas.