Ooronderzoek simulator

Ooronderzoek simulator

Productnummer: 3B1017258
Voorraad: op voorraad
Merk: Life/form®
Opmerking: levering binnen 2 tot 5 werkdagen rechtstreeks vanaf onze leverancier.
Verzendkosten:   € 0,00
Prijs: €  1.769,00
Excl. BTW: €  1.461,98

Productomschrijving

Met deze nieuwe ooronderzoek trainer kunnen studenten, huisartsen en KNO-artsen de vaardigheden perfectioneren die ze nodig hebben om het menselijk oor te onderzoeken met behulp van visuele tekens, veel voorkomende ziekten correct te diagnosticeren, de gehoorgang schoon te maken, vreemde voorwerpen te verwijderen en een myringotomie (incisie van het trommelvlies) uit te voeren met het inbrengen van een oorbuis. De gehoortrainer voor diagnose & onderzoek is anatomisch correct. Op de levensechte oren (rechts en links) kunnen diagnostische en onderzoekstechnieken worden geoefend. De oren zijn afneembaar voor gemakkelijk onderhoud en opslag. Voor nog meer realisme kan het middenoor gevuld worden met verschillende vloeistoffen.

Een ander kenmerk dat deze trainer zo levensecht maakt, zijn de negen diagnostische cartridges met kleurenfoto's ter illustratie van:

- Normaal trommelvlies
- Mucoïde middenoorontsteking (otitis media)
- Sereuze middenoorontsteking met luchtvloeistof
- Chronische middenoorontsteking met kleine en grote trommelvliesperforaties
- Twee weergaven van een tumor in de koepelruimte
- Atelectatische otitis media
- Tympanosclerose

De simulator wordt geleverd met twee oren, ongeveer 100 voorgesneden trommelvliezen, speciaal ontworpen oorsmeer, een standaard middenoorpatroon met spuit, verstelbare standaard en draagtas. Niet inbegrepen zijn otoscoop, beademingsslangen en chirurgische instrumenten. Afmeting: 46x28x25 cm, gewicht: 4,5 kg.