ZOEKRESULTATEN

Wervelkolom met ruggenmergzenuwen
(flexibel, 42 cm)

Dit prachtige anatomiemodel van de wervelkolom, bekken, ruggenmergzenuwen, femurkoppen en a. vertebralis is op 1/2 ware grootte (42 cm), is zeer flexibel en wordt geleverd met een statief waar hij aan kan hangen. Het model is ook goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met ruggenmergzenuwen<br/>(flexibel, 42 cm)

Wervelkolom met ruggenmergzenuwen
(flexibel, 42 cm)

€ 49,90

Wervelkolom met femurkoppen
(flexibel, 90 cm)

Wervelkolom model met femurkoppen (afneembaar) van prima kwaliteit (incl. ruggenmerg, spinale zenuwen en hernia L3-L4). Het is een flexibele wervelkolom waarmee alle natuurlijke bewegingen kunnen worden nagebootst. Het model is op ware grootte (90 cm) en wordt geleverd met een statief waar hij aan kan hangen en is goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met femurkoppen<br/>(flexibel, 90 cm)

Wervelkolom met femurkoppen
(flexibel, 90 cm)

€ 99,90

Wervelkolom
(80 cm)

Wervelkolom model van topkwaliteit. Het model is 80 cm hoog, zeer flexibel en laat heel goed en gedetailleerd de wervels, het bekken, hernia L2-L3, het ruggenmerg en de spinale zenuwen zien. Het anatomiemodel wordt geleverd met een statief waar hij op kan staan en is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom<br/>(80 cm)

Wervelkolom
(80 cm)

€ 229,00

Wervelkolom met origo / insertie
(80 cm)

Wervelkolom model met origo / insertie van topkwaliteit. Het wervelkolom model is 80 cm hoog, zeer flexibel en laat heel goed en gedetailleerd het ruggenmerg, de spinale zenuwen en de aanhechtingen van de skeletspieren zien. Alle spieren zijn genummerd en er wordt een namenlijst meegeleverd. Het anatomiemodel wordt geleverd met een statief waar hij op kan staan en is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met origo / insertie<br/>(80 cm)

Wervelkolom met origo / insertie
(80 cm)

€ 289,00

Wervelkolom met femurkoppen
(flexibel, 78 cm)

Wervelkolom model (flexibel, 78 cm) met femurkoppen, schedelbasis, arteria vertebralis, ruggenmerg en ruggenmergzenuwen. Dit is een heel goed model om bekkenscheefstand en daaruit voortkomende beenlengteverschillen en de compensatie hiervan in de wervelkolom te laten zien. Het hele model kan van het statief afgehaald worden.
Wervelkolom met femurkoppen<br/>(flexibel, 78 cm)

Wervelkolom met femurkoppen
(flexibel, 78 cm)

€ 319,00

Wervelkolom met ribbenkast
(70 cm)

Wervelkolom model (70 cm) met ribbenkast, schedelbasis, arteria vertebralis, ruggenmerg, ruggenmergzenuwen en beweeglijke borstkas. De combinatie van bewegingen in de thoracale wervelkolom en de ribbenkast bij het in- en uitademen kan ook heel mooi gedemonstreerd worden. Het hele model kan van het statief afgehaald worden.
Wervelkolom met ribbenkast<br/>(70 cm)

Wervelkolom met ribbenkast
(70 cm)

€ 389,00

Wervelkolom met femurkoppen en ribbenkast
(78 cm)

Wervelkolom model (78 cm) met ribbenkast, femurkoppen, schedelbasis, arteria vertebralis, ruggenmerg, ruggenmergzenuwen en beweeglijke borstkas. Dit is een heel goed model om bekkenscheefstand en daaruit voortkomende beenlengteverschillen en de compensatie hiervan in de wervelkolom te laten zien. De combinatie van bewegingen in de thoracale wervelkolom en de ribbenkast bij het in- en uitademen kan ook heel mooi gedemonstreerd worden. Het hele model kan van het statief afgehaald worden.
Wervelkolom met femurkoppen en ribbenkast<br/>(78 cm)

Wervelkolom met femurkoppen en ribbenkast
(78 cm)

€ 449,00

Wervelkolom
(didactisch, gekleurd 76 cm)

Didactisch, gekleurd, zeer flexibel, wervelkolom model van topkwaliteit (incl. ruggenmerg, spinale zenuwen en art. vertebralis). Het model is op ware grootte (76 cm) en wordt geleverd met een statief waar hij op kan staan en is goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom<br/>(didactisch, gekleurd 76 cm)

Wervelkolom
(didactisch, gekleurd 76 cm)

€ 239,00

Atlas, draaier, C3
(2x ware grootte)

Anatomiemodel van het achterhoofd, atlas, draaier en C3 (2x ware grootte). De functionaliteit van met name de atlas en de draaier kan heel mooi gedemonstreerd worden met dit model. Dit model is volledig demonteerbaar, wordt geleverd op een standaard en is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Atlas, draaier, C3<br/>(2x ware grootte)

Atlas, draaier, C3
(2x ware grootte)

€ 59,90

Cervicale wervelkolom
(12x12x32 cm)

Anatomiemodel van de cervicale wervelkolom op ware grootte, inclusief spinale zenuwen en bloedvaten (12x12x32 cm). Dit wervelkolom model wordt geleverd op een standaard en is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Cervicale wervelkolom<br/>(12x12x32 cm)

Cervicale wervelkolom
(12x12x32 cm)

€ 39,90

Wervel model

Anatomiemodel van verschillende wervels met ruggenmergzenuwen. De volgende 8 wervels zijn terug te vinden op dit model: 2 lumbale wervels, 2 thoracale wervels, 2 cervicale wervels, atlas (C1) en draaier (C2). Dit model is zeer geschikt om de vorm, gewrichtsvlakken, tussenwervelschijven, etc. van de verschillende wervels goed te bekijken. Het anatomiemodel wordt geleverd inclusief standaard.
Wervel model

Wervel model

€ 74,90

Thoracale wervelkolom model

Flexibel model van 12 thoracale wervels met tussenwervelschijven en ruggenmergzenuwen. Alle bewegingen van de borstwervelkolom kunnen worden gedemonstreerd. Het model kan van het statief af worden gehaald.
Thoracale wervelkolom model

Thoracale wervelkolom model

€ 69,90
>
shop powered by myShop.com