Medische simulatoren

Borstonderzoekssimulator

Dit model voor borstonderzoek wordt door experts zeer goed beoordeeld. Het overtuigt met duurzaamheid en oppervlaktestructuur. Nu met nieuwe, nog zachtere en realistischere borsten. Lesgeven is eenvoudig en natuurgetrouw, de simulator kan zowel staand als liggend worden gebruikt. Gebruik de simulator om de noodzaak van maandelijkse zelfonderzoeken te onderstrepen, het belang van het raadplegen van een professional bij verandering. Dit model wordt geleverd met instructies (Engels) en draagtas. Het model heeft de volgende eigenschappen:
- Elke borst kan afzonderlijk van de simulator worden verwijderd
- 1 borst bevat 9 knobbeltjes met een diameter van 3 tot 25 mm
- Drie knobbeltjes zijn gemakkelijk voelbaar, zes een stuk moeilijker
- Leer de verschillende patronen om onderzoekstechnieken te verbeteren
Borstonderzoekssimulator

Borstonderzoekssimulator

€ 879,00

Borstonderzoekssimulator

Natuurlijke replica van een vrouwelijke borst met pathologische veranderingen. Geschikt voor het opleiden van artsen en medische professionals. Door de mogelijkheid om het model vast te maken bijzonder geschikt voor het oefenen van zelfonderzoek. Door het gebruik van verschillende speciale kunststoffen is het model zeer realistisch qua uiterlijk en aanraking. Zeer geschikt voor groepslessen. Het model bevat 5 knobbeltjes waarvan één knobbeltje (nr. 5) met huiddeuk.
Borstonderzoekssimulator

Borstonderzoekssimulator

€ 889,00

Borstonderzoekssimulator, luxe model

Borstkanker is de tweede belangrijkste doodsoorzaak bij vrouwen. Een goed uitgevoerd handmatig onderzoek is een belangrijke maatregel voor het opsporen van kanker in een vroeg en beter behandelbaar stadium. De geavanceerde borstonderzoekssimulator creëert een ongekend realistisch scenario voor het aanleren van klinische onderzoeken en zelfonderzoeken. In tegenstelling tot andere simulatoren varieert de weefseldichtheid in de gesimuleerde borst eigenlijk, net als bij een levende patiënt. De instructeur kan tumoren van verschillende groottes (1-4 cm in diameter), vorm (rond, ovaal, onregelmatig / stervormig) en dichtheid gebruiken voor een uitgebreide combinatie van oefenscenario's. De tumoren omvatten goedaardige tumoren, cysten, kwaadaardige tumoren en vergrote lymfeklieren. De romp biedt toegang tot beide oksels, het oefenmodel heeft voelbare ribben, borstbeen en sleutelbeenderen, evenals vergrote lymfeklieren in de oksel en de gebieden onder het sleutelbeen. Sinaasappelhuid met ontsteking, holle tepels, huiddeuken en asymmetrieën worden ook getoond op de zeer realistische huid. De geavanceerde borstonderzoekssimulator is ontwikkeld voor rugonderzoek, maar kan indien nodig ook rechtop worden gebruikt. De oefeningen kunnen ook zonder huid worden uitgevoerd. Het model bevat een stijve basis, inzetstukken voor rechter- en linkerborst, huid, drie tumorsets (27 knopen), negen zachte knopen om het zachte borstweefsel te tonen, een harde knoop om de infiltratie van de borstwand te tonen, babypoeder, harde koffer en instructies voor gebruik (Engels). Afmeting: 36x30x15 cm.
Borstonderzoekssimulator, luxe model

Borstonderzoekssimulator, luxe model

€ 949,00

Borstonderzoekssimulator

Natuurlijke replica van een vrouwelijke borst met pathologische veranderingen. Geschikt voor het opleiden van artsen en medische professionals, maar ook voor het aanleren van zelfonderzoeken. Door het gebruik van verschillende speciale kunststoffen is het model zeer realistisch qua uiterlijk en aanraking. Het omvat knobbeltjes, lymfekliermetastasen, tepel- en huidveranderingen. De volgende aandoeningen zijn op dit model terug te vinden:
1. onregelmatige knobbel, kanker
2. zachte, platte knobbel, goedaardige tumor
3. onregelmatige knobbel, kanker
4. metastase van de lymfeklieren, oksel
5. metastase van de lymfeklieren, cervicaal
6. verzonken tepel (als symptoom van een onderliggende kanker)
7. ziekte van Paget
8. deuk (veroorzaakt door een onderliggende kanker)
9. huidoedeem, sinaasappelschil huid
10. borstontsteking met roodheid
Borstonderzoekssimulator

Borstonderzoekssimulator

€ 1.699,00

Borstonderzoekssimulator

De nieuwe borst-onderzoekssimulator voor klinische training combineert de nieuwste materialen om een levensecht uiterlijk, gevoel en textuur te creëren, naast zachtheid en duurzaamheid. De simulator bevat een combinatie van linker- en rechterborst, inclusief het okselgebied, die verschillende massa's bevatten met onderscheidende texturen die het mogelijk maken om goedaardige en kwaadaardige bevindingen te onderscheiden. Met dit model heeft u een uitstekend trainingsmodel om het borstonderzoek goed en betrouwbaar uit te voeren. De verwisselbare borsten van de onderzoekssimulator bevatten verschillende pathologieën voor het trainen van het borstonderzoek. Een selectie van kwaadaardige en goedaardige tumoren is opgenomen in zowel de borsten als de okselgebieden. Het model heeft de volgende kenmerken:
- Drie verwisselbare linker borsten
- Drie verwisselbare rechterborsten vertonen carcinomen en het sinaasappelschileffect, een groot sarcoom en normaal borstweefsel
- Het model toont chronische mastitis, goedaardige vergroting en een carcinoom
- Levensechte zachtheid, textuur en uiterlijk
- De borsten zijn bevestigd aan de romp van een volwassene en kunnen gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd
- De simulator kan zowel liggend als rechtopstaand worden gebruikt
- De simulator wordt geleverd inclusief transporttas en gebruiksaanwijzing (Engels)
Borstonderzoekssimulator

Borstonderzoekssimulator

€ 1.789,00
shop powered by myShop.com