Anatomiemodellen

Tand cariës model
(10x ware grootte)

Tand cariës model (10x ware grootte) op standaard en met geplastificeerde leerkaart. Anatomie, pathologie en behandeling:
- Gaatjes (cariës)
- Wortelpuntonsteking
- Tandsteen
- Parodontose
- Kaakbeen
- Bloedvaten
- Zenuwen
- Wortel
- Zenuwkamer (pulpa)
- Tandbeen (dentine)
- Tandglazuur
Tand cariës model<br/>(10x ware grootte)

Tand cariës model
(10x ware grootte)

€ 54,90

Hand / pols

Gedetailleerd anatomiemodel van de hand en pols op ware grootte. Dit model is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten. Dit handmodel wordt geleverd op een standaard. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Hand / pols

Hand / pols

€ 39,90

Hand / pols

Gedetailleerd anatomiemodel van de hand en pols met ligamenten op ware grootte. Dit model is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten. Dit handmodel wordt geleverd op een standaard. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Hand / pols

Hand / pols

€ 39,90

Hand / pols
(pezen, zenuwen en carpaaltunnel)

Gedetailleerd anatomiemodel op ware grootte van de hand en pols met pezen, zenuwen en carpaaltunnel. Dit model is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten. Dit handmodel wordt geleverd op een standaard. De volgende antomische structuren zijn duidelijk terug te vinnden:
- m. flexor digitorum superficialis (vingerbuigers)
- m. flexor pollicis longus (duimbuiger)
- vagina communis tendinum musculorum flexorum (peesschede)
- lig. carpi transversum
- n. medianus
Hand / pols<br/>(pezen, zenuwen en carpaaltunnel)

Hand / pols
(pezen, zenuwen en carpaaltunnel)

€ 109,90

Hand / pols

Gedetailleerd anatomiemodel op ware grootte (14x24x4 cm) van de hand en pols met spieren, pezen, banden, botten en zenuwen. Dit model is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten. Dit handmodel wordt geleverd op een standaard en kan van de standaard worden afgehaald.
Hand / pols

Hand / pols

€ 189,00

Hart
(2-delig, 14x8x8 cm)

Dit zeer gedetailleerde 2-delige anatomiemodel van het hart is op ware grootte. Wanneer de voorkant eraf wordt gehaald is de binnenkant van het hart zichtbaar (de atria, ventrikels en kleppen). Aan de buitenkant zijn alle grote en kleinere slagaderen en aderen goed zichtbaar. Het model wordt geleverd op een witte, kunststof, standaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart.
Hart<br/>(2-delig, 14x8x8 cm)

Hart
(2-delig, 14x8x8 cm)

€ 64,90

Hart met bypasses
(2-delig, 14x8x8 cm)

Dit zeer gedetailleerde 2-delige anatomiemodel van het hart met 3 bypasses / omleidingen is op ware grootte. Wanneer de voorkant eraf wordt gehaald is de binnenkant van het hart zichtbaar (de atria, ventrikels en kleppen). Aan de buitenkant zijn alle grote en kleinere slagaderen, aderen en omleidingen (bypasses) goed zichtbaar. Het model wordt geleverd op een witte, kunststof, standaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart.
Hart met bypasses<br/>(2-delig, 14x8x8 cm)

Hart met bypasses
(2-delig, 14x8x8 cm)

€ 69,90

Hart met prikkelgeleidingssysteem
(2-delig, 14x8x8 cm)

Dit zeer gedetailleerde 2-delige anatomiemodel van het hart met prikkelgeleidingssysteem is op ware grootte. Wanneer de voorkant eraf wordt gehaald is de binnenkant van het hart zichtbaar (de atria, ventrikels en kleppen). Aan de buitenkant zijn alle grote en kleinere slagaderen en aderen goed zichtbaar. Het model wordt geleverd op een witte, kunststof, standaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart.
Hart met prikkelgeleidingssysteem<br/>(2-delig, 14x8x8 cm)

Hart met prikkelgeleidingssysteem
(2-delig, 14x8x8 cm)

€ 74,90

Hersenhelft
(rechts, 16x13x18 cm)

Zeer gedetailleerd model van de rechter hersenhelft op ware grootte (16x13x18 cm). Dit anatomiemodel wordt geleverd met een bureaustandaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart.
Hersenhelft<br/>(rechts, 16x13x18 cm)

Hersenhelft
(rechts, 16x13x18 cm)

€ 54,90

Hersenhelft functioneel
(rechts, 16x13x18 cm)

Zeer gedetailleerd model van de functies van de rechter hersenhelft op ware grootte (16x13x18 cm). Dit anatomiemodel wordt geleverd met een bureaustandaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart.
Hersenhelft functioneel<br/>(rechts, 16x13x18 cm)

Hersenhelft functioneel
(rechts, 16x13x18 cm)

€ 59,90

Hersenen
(5-delig)

Zeer gedetailleerd 5-delig hersenen model op ware grootte (18x15x14 cm). Dit hersenmodel kan verdeeld worden in een linker- en een rechterhersenhelft. De linkerhelft is weer te verdelen in 4 delen. Dit anatomiemodel wordt geleverd met een bureaustandaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart.
Hersenen<br/>(5-delig)

Hersenen
(5-delig)

€ 89,90

Hersenen
(regionaal/functioneel, 5-delig)

Zeer gedetailleerd 5-delig hersenen model op ware grootte (18x15x14 cm). Dit hersenmodel kan verdeeld worden in een linker- en een rechterhersenhelft. De linkerhelft is weer te verdelen in 4 delen. Op de rechterhelft zijn de verschillende regio's gekleurd aangegeven en op de linkerhelft de functionele delen. Dit anatomiemodel wordt geleverd met een bureaustandaard en met een Duits/Engels/Latijn geplastificeerde leerkaart.
Hersenen<br/>(regionaal/functioneel, 5-delig)

Hersenen
(regionaal/functioneel, 5-delig)

€ 94,90
shop powered by myShop.com