Anatomiemodellen

Voet
(normale voet)

Zeer gedetailleerd anatomiemodel van de oppervlakkige structuren van een normale voet (26 x 10,5 x 13,5 cm). De mediale rand van de voet en het onderbeen (dwarsdoorsnede) is open zodat de botten, ligamenten, spieren, zenuwen goed zichtbaar zijn. Een prachtig sieraad op uw bureau en tevens handig bij uitleg aan studenten / patiënten / cliënten. Dit model wordt geleverd met een uitgebreide, dubbelzijdige, leerkaart (Duits, Latijn, Engels) van zowel de anatomische structuren van de voet als een dwarsdoorsnede van het onderbeen.
Voet<br/>(normale voet)

Voet
(normale voet)

€ 69,90

Voet
(platvoet)

Zeer gedetailleerd anatomiemodel van de oppervlakkige structuren van een platvoet (pes planus) (26 x 10,5 x 13,5 cm). De mediale rand van de voet en het onderbeen (dwarsdoorsnede) is open zodat de botten, ligamenten, spieren, zenuwen goed zichtbaar zijn. Een prachtig sieraad op uw bureau en tevens handig bij uitleg aan studenten / patiënten / cliënten. Dit model wordt geleverd met een uitgebreide, dubbelzijdige, leerkaart (Duits, Latijn, Engels) van zowel de anatomische structuren van de voet als een dwarsdoorsnede van het onderbeen.
Voet<br/>(platvoet)

Voet
(platvoet)

€ 69,90

Voet
(holvoet)

Zeer gedetailleerd anatomiemodel van de oppervlakkige structuren van een holvoet (pes cavus) (24,5 x 10,5 x 13,5 cm). De mediale rand van de voet en het onderbeen (dwarsdoorsnede) is open zodat de botten, ligamenten, spieren, zenuwen goed zichtbaar zijn. Een prachtig sieraad op uw bureau en tevens handig bij uitleg aan studenten / patiënten / cliënten. Dit model wordt geleverd met een uitgebreide, dubbelzijdige, leerkaart (Duits, Latijn, Engels) van zowel de anatomische structuren van de voet als een dwarsdoorsnede van het onderbeen.
Voet<br/>(holvoet)

Voet
(holvoet)

€ 69,90

Voetmodellen
(normale voet, platvoet en holvoet)

Anatomiemodellen van de oppervlakkige structuren van een normale voet, platvoet en holvoet. De modellen zijn ook apart verkrijgbaar (prductnummer EZM230, EZM231, EZM232). Deze modellen worden geleverd met een uitgebreide beschrijving (leerkaart).
Voetmodellen<br/>(normale voet, platvoet en holvoet)

Voetmodellen
(normale voet, platvoet en holvoet)

€ 199,00

Mini voetmodellen
(normale voet, platvoet en holvoet)

Anatomiemodellen van de oppervlakkige structuren van een normale voet, platvoet en holvoet (ongeveer 12 x 5 x 6 cm). De mediale rand van de modellen zijn open zodat de botten, ligamenten, spieren, zenuwen en andere anatomische structuren goed zichtbaar zijn. Een prachtig sieraad op uw bureau en tevens handig bij uitleg aan studenten / patiënten / cliënten. Deze modellen worden geleverd met een uitgebreide beschrijving (leerkaart).
Mini voetmodellen<br/>(normale voet, platvoet en holvoet)

Mini voetmodellen
(normale voet, platvoet en holvoet)

€ 84,90

Wervelkolom met ruggenmergzenuwen
(flexibel, 42 cm)

Dit prachtige anatomiemodel van de wervelkolom, bekken, ruggenmergzenuwen, femurkoppen en a. vertebralis is op 1/2 ware grootte (42 cm), is zeer flexibel en wordt geleverd met een statief waar hij aan kan hangen. Het model is ook goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met ruggenmergzenuwen<br/>(flexibel, 42 cm)

Wervelkolom met ruggenmergzenuwen
(flexibel, 42 cm)

€ 54,90

Wervelkolom met femurkoppen
(flexibel, 90 cm)

Wervelkolom model met femurkoppen (afneembaar) van prima kwaliteit (incl. ruggenmerg, spinale zenuwen en hernia L3-L4). Het is een flexibele wervelkolom waarmee alle natuurlijke bewegingen kunnen worden nagebootst. Het model is op ware grootte (90 cm) en wordt geleverd met een statief waar hij aan kan hangen en is goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met femurkoppen<br/>(flexibel, 90 cm)

Wervelkolom met femurkoppen
(flexibel, 90 cm)

€ 99,90

Wervelkolom
(80 cm)

Wervelkolom model van topkwaliteit. Het model is 80 cm hoog, zeer flexibel en laat heel goed en gedetailleerd de wervels, het bekken, hernia L2-L3, het ruggenmerg en de spinale zenuwen zien. Het anatomiemodel wordt geleverd met een statief waar hij op kan staan en is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom<br/>(80 cm)

Wervelkolom
(80 cm)

€ 209,00

Wervelkolom met origo / insertie
(80 cm)

Wervelkolom model met origo / insertie van topkwaliteit. Het wervelkolom model is 80 cm hoog, zeer flexibel en laat heel goed en gedetailleerd het ruggenmerg, de spinale zenuwen en de aanhechtingen van de skeletspieren zien. Alle spieren zijn genummerd en er wordt een namenlijst meegeleverd. Het anatomiemodel wordt geleverd met een statief waar hij op kan staan en is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten.
Wervelkolom met origo / insertie<br/>(80 cm)

Wervelkolom met origo / insertie
(80 cm)

€ 269,00

Wervelkolom met femurkoppen
(78 cm)

Wervelkolom model (78 cm) met femurkoppen, schedelbasis, arteria vertebralis, ruggenmerg en ruggenmergzenuwen. Dit is een heel goed model om bekkenscheefstand en daaruit voortkomende beenlengteverschillen en de compensatie hiervan in de wervelkolom te laten zien. Het hele model kan van het statief afgehaald worden.
Wervelkolom met femurkoppen<br/>(78 cm)

Wervelkolom met femurkoppen
(78 cm)

€ 289,00

Wervelkolom met ribbenkast
(70 cm)

Wervelkolom model (70 cm) met ribbenkast, schedelbasis, arteria vertebralis, ruggenmerg, ruggenmergzenuwen en beweeglijke borstkas. De combinatie van bewegingen in de thoracale wervelkolom en de ribbenkast bij het in- en uitademen kan ook heel mooi gedemonstreerd worden. Het hele model kan van het statief afgehaald worden.
Wervelkolom met ribbenkast<br/>(70 cm)

Wervelkolom met ribbenkast
(70 cm)

€ 379,00

Wervelkolom met femurkoppen en ribbenkast
(78 cm)

Wervelkolom model (78 cm) met ribbenkast, femurkoppen, schedelbasis, arteria vertebralis, ruggenmerg, ruggenmergzenuwen en beweeglijke borstkas. Dit is een heel goed model om bekkenscheefstand en daaruit voortkomende beenlengteverschillen en de compensatie hiervan in de wervelkolom te laten zien. De combinatie van bewegingen in de thoracale wervelkolom en de ribbenkast bij het in- en uitademen kan ook heel mooi gedemonstreerd worden. Het hele model kan van het statief afgehaald worden.
Wervelkolom met femurkoppen en ribbenkast<br/>(78 cm)

Wervelkolom met femurkoppen en ribbenkast
(78 cm)

€ 439,00
shop powered by myShop.com