Anatomiemodellen

Hand / pols

Gedetailleerd anatomiemodel van de hand en pols op ware grootte. Dit model is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten. Dit handmodel wordt geleverd op een standaard. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Hand / pols

Hand / pols

€ 39,90

Hand / pols

Gedetailleerd anatomiemodel van de hand en pols met ligamenten op ware grootte. Dit model is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten. Dit handmodel wordt geleverd op een standaard. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Hand / pols

Hand / pols

€ 39,90

Hand / pols
(pezen, zenuwen en carpaaltunnel)

Gedetailleerd anatomiemodel op ware grootte van de hand en pols met pezen, zenuwen en carpaaltunnel. Dit model is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten. Dit handmodel wordt geleverd op een standaard. De volgende antomische structuren zijn duidelijk terug te vinnden:
- m. flexor digitorum superficialis (vingerbuigers)
- m. flexor pollicis longus (duimbuiger)
- vagina communis tendinum musculorum flexorum (peesschede)
- lig. carpi transversum
- n. medianus
Hand / pols<br/>(pezen, zenuwen en carpaaltunnel)

Hand / pols
(pezen, zenuwen en carpaaltunnel)

€ 109,90

Hand / pols

Gedetailleerd anatomiemodel op ware grootte (14x24x4 cm) van de hand en pols met spieren, pezen, banden, botten en zenuwen. Dit model is ook zeer goed te gebruiken als hulpmiddel bij anatomie-studie en bij uitleg aan patiënten / cliënten. Dit handmodel wordt geleverd op een standaard en kan van de standaard worden afgehaald.
Hand / pols

Hand / pols

€ 189,00
shop powered by myShop.com