Auscultatie simulator PAT Basic®

Auscultatie simulator PAT BasicĀ®

Productnummer: 1020098
Voorraad: op voorraad
Merk: Cardionics
Opmerking: levering binnen 2 tot 5 werkdagen rechtstreeks vanaf onze leverancier.
Verzendkosten: Ā  ā‚¬Ā 0,00
Prijs: €Ā  2.699,00
Excl. BTW: €Ā  2.230,58

Productomschrijving

Auscultatie is een elementaire klinische vaardigheid om de toestand van een patiënt te beoordelen en te bewaken. Met de PAT Basic Auscultation Trainer van Cardionics kan het leren en onderwijzen van deze vaardigheid nog diverser worden gemaakt. De PAT Basic Trainer kan worden gebruikt met de SimScope-stethoscoop (meegeleverd). Alle geluiden / geluiden en video's zijn afkomstig van echte patiënten (kinderen), zodat cursisten profiteren van de voordelen van een levensechte simulatie.

De PAT Basic Auscultation Trainer wordt gebruikt voor kindergeneeskunde om hartgeluiden, long- en darmgeluiden te leren en te onderwijzen. Met de SimScope-stethoscoop kunnen hartgeluiden, long- en darmgeluiden van een volwassene worden gesimuleerd. Er wordt gebruik gemaakt van de grote verzameling geluiden die in de SimScope-stethoscoop zijn geïntegreerd. De SimScope WiFi-upgrade maakt draadloze communicatie mogelijk tussen de SimScope en de PAT Basic Trainer, waardoor gebruikers geluiden / tonen op afstand van de computer kunnen veranderen of gebruik in combinatie met op scenario's gebaseerde simulatie mogelijk maakt.

De SimScope wordt op de anatomisch correcte punten van de PAT Basic geplaatst, de geprogrammeerde geluiden / tonen worden vervolgens via de stethoscoop afgespeeld, wat de cursisten de mogelijkheid geeft om hun diagnostische vaardigheden te gebruiken of verder te verbeteren. Mogelijk gebruik van de PAT Basic:
- Individueel leren
- Leerevenementen voor groepen
- Weergave van fonocardiogrammen

Leveringsomvang:
- Draagbare PAT Basic auscultatietrainer (kinder torsomodel)
- Een SimScope-stethoscoop
- SimScope-software en sitelicentie
- USB-kabel
- Een PAT t-shirt
- Handleiding